Sparen voor goed doel bij Specsavers Tiel

Een goed begin van het nieuwe jaar voor Ouderen Gelderland. Voor dit lokale goede doel wordt vanaf januari een jaar lang gespaard in Specsavers Tiel. Elk jaar zet Specsavers Tiel voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij voor een lokaal initiatief. Dit jaar mochten de medewerkers van elke winkel een lokaal initiatief uitzoeken die zij graag een financieel steuntje in de rug wilden geven.

Tiel - Dit is alweer de negende spaarronde van Stichting Specsavers Steunt. Alle Specsavers-winkels in Nederland sparen ieder jaar voor een goed doel uit de omgeving. "Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat de donaties erg welkom zijn. Als winkel kunnen we op deze manier bijdragen aan het belangrijke werk van lokale initiatieven voor de gemeenschap", aldus Maikel Huitinga, Winkelpartner.

De Specsavers-winkelteams zijn betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Alle 144 Specsavers-winkels steunen ieder jaar een lokaal goed doel en samen ook een landelijk doel. In 2019 is het landelijke doel het Oogfonds.

Meer berichten