Er waren lange tafels neergezet voor de nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven en de gemeente Culemborg.
Er waren lange tafels neergezet voor de nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven en de gemeente Culemborg. (Foto: Theo van Dam)

Lange tafels voor nieuwjaarsreceptie

De gemeente Culemborg, Kring Culemborgse Bedrijven en het Ondernemersfonds Culemborg hielden op maandagavond 7 januari haar nieuwjaarsreceptie in de Gelderlandfabriek, waar lange tafels stonden opgesteld om allereerst samen het glas te heffen op een nieuw, ondernemend jaar vol gezamenlijke uitdagingen.

Culemborg - Na een jaar vol feestelijke activiteiten, waarin duidelijk werd waartoe Culemborg in staat was, willen ze die energie vasthouden. Deze nieuwjaarsbijeenkomst had daarom als thema ‘Ambassadeurs van Culemborg’. Er werd hierbij de vraag gesteld van welke plek in Culemborg de deelnemers de ambassadeur zou willen zijn. Is dat een bepaald gebouw, een groenstrook of een monument? In de zaal hangt De Blauwe Kaart van de Vrijstaddrukker waarop de ‘ambassadeursplek’ kon worden aangeven. De organisatie vertrouwden erop dat aan het einde van de avond konden constateren dat Culemborg heel veel plekken heeft om trots op te zijn!

Er waren verder toespraken van burgemeester Gerdo van Grootheest, Rosita Setz van de ondernemersverenigingen. Verder enkele wethouder en vertegenwoordigers van bedrijven, waarna kon worden genoten van een heerlijke maaltijd.

Meer berichten