Diana Timisela (rechts) en haar dochter Betty (links) nemen de FlipPas maandprijs in ontvangst ter waarde van 500 euro, uitgereikt door Ingrid Oostendorp (midden). De bloemen zijn ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen.
Diana Timisela (rechts) en haar dochter Betty (links) nemen de FlipPas maandprijs in ontvangst ter waarde van 500 euro, uitgereikt door Ingrid Oostendorp (midden). De bloemen zijn ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen. (Foto: Janet Kooren)

Kookwinkel Oostendorp reikt maandprijs uit

Kookwinkel Oostendorp sloot haar kroonjaar 2018 af met het prijzenpartnerschap van de FlipPas. De winnaar mocht 500 euro als shoptegoed noteren en zelf een keuze maken uit het ruime assortiment van de 100-jarige Tielse winkel.

Tiel - De gelukkige winnares is Diana Timisela. Ze kwam met dochter Betty naar de winkel om haar prijs in ontvangst te nemen. “Toen ik het telefoontje kreeg van de FlipPas-organisatie, waarin ik hoorde dat ik de winnares was, zat ik op mijn moeders verjaardag,” vertelt Diana. “Dat was dus ineens extra feestelijk!” Ze heeft dochter Betty meegenomen en samen raken ze niet uitgekeken in de winkel van Oostendorp. Een aanwezige klant vindt dat niet gek: “Dit is de leukste winkel van Tiel!” roept deze klant, als ze doorheeft wat het doel van de zoektocht is.

Bewogen jaar

Ingrid Oostendorp is maar wat trots en kijkt terug op het afgelopen jaar. “Het is een heel bewogen jaar geweest. We zijn echt heel dankbaar voor alles wat ons ten deel is gevallen nog steeds valt. Het is echt ongelofelijk hoeveel aandacht we hebben gekregen en soms uit zo een onverwachte hoek!”

Terneuzen

Kookwinkel Oostendorp blijkt inmiddels niet alleen in Tiel een begrip. “Mensen uit het hele land weten ons te vinden. Ze komen zelfs van helemaal tot uit Terneuzen om bijvoorbeeld onze kookworkshops bij te wonen. We willen ons voortdurend blijven ontwikkelen, want zo houden we een voorsprong en blijven we de klanten boeien.” Naast de deskundige ondersteuning bij koffiemachines en uitgebreide verse bonenselecties heeft Ingrid ook een hele reeks verse thee in haar winkel. “De vraag bepaalt ook een beetje wat we aanbieden. Maar ik vind het heel leuk om me daarmee bezig te houden.”

Aandacht voor iedereen

In de winkel valt de persoonlijke aandacht op, die iedere klant ten deel valt. Wil je zelf snuffelen, is dat prima, zoekt een klant heel gericht een product, dan helpen Ingrid en haar man Huib met het zoeken en adviseren. Met tot slot een enthousiast verhaal over de FlipPas.

De winnares hoefde ze niet te overtuigen, die is zelf ook enthousiast. “Ik heb er nu ook de parkeermeter mee betaald, hier achter aan de Oliemolenwal. En sparen doe ik echt overal. Ik vind het heel leuk dat er zoiets is als een FlipPas. Je voelt je toch een beetje beloond door de winkeliers.”

Pannenset

Diana en haar dochter Betty gingen naar huis met een prachtige pannenset, allerlei bak- en kookspullen én nog een flink stuk tegoed over. En natuurlijk kreeg ze ook zo'n mooi lenteboeket van Meeuwsen.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt.

Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Meer berichten