Stefanie Pameijer, succesvol turnster uit de selectie van DOS Sportief, is gekozen als boegbeeld voor de actie. (Foto: Cees van Cuijlenburg)
Stefanie Pameijer, succesvol turnster uit de selectie van DOS Sportief, is gekozen als boegbeeld voor de actie. (Foto: Cees van Cuijlenburg)

DOS Sportief zet vol in op actie sponsor Jumbo-Mudde

Met veel activiteit neemt DOS Sportief deel aan de grote spaaractie MyClubStore van hoofdsponsor Jumbo-Mudde uit Maurik. Alle leden en supporters kunnen daarbij exclusief sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen. Bij DOS Sportief is in het kader van deze bijzondere activiteit seniorturnster Stefanie Pameijer gekozen tot boegbeeld.

Maurik - De actie start is recent gestart. Buiten DOS Sportief nemen nog zeven andere plaatselijke organisaties deel aan MyClubStore. In samenwerking met Jumbo-Mudde is een campagne opgezet om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan de actie. De hoofdsponsor zelf spreekt van een unieke mogelijkheid om tien weken lang te sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen.

Bij elke tien euro aan boodschappen bij Jumbo-Mudde krijgt de klant een actiezegel. Daarnaast zijn er elke week bij speciale producten extra actiezegels beschikbaar. Elk gepersonaliseerde artikel kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Een volle spaarkaart dient bij de servicebalie van de winkel te worden ingewisseld voor een unieke code.

Via www.myclubstore.nl/jumbomaurik wordt dan verwezen naar een speciale webshop. Hier kan de gelukkige vervolgens het gewenste artikel selecteren, zelf personaliseren en gratis bestellen. Vervolgens circa vier weken later ophalen.

Bedrag voor vereniging

’’Het leuke aan deze actie is, dat je niet alleen gratis gepersonaliseerde artikelen kunt sparen, maar ook een mooi bedrag kunt ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop gaat er namelijk een deel van de waarde van het product naar de clubkas’’, zo laat Jumbo-Mudde weten. De sponsor moedigt daarbij de leden aan om ook vrienden en kennissen te betrekken bij de actie. Maar ook om de website en Facebook te volgen voor actueel nieuws.

Meer berichten