Thea Boelen en haar man Leo ontvangen uit handen van marketingmanager Richard Haasdijk.
Thea Boelen en haar man Leo ontvangen uit handen van marketingmanager Richard Haasdijk. (Foto: Janet Kooren)

FlipPas-maandprijs: is het dan toch gebeurd?

Thea Boelen en haar man Leo ontvingen uit handen van marketingmanager Richard Haasdijk een cheque voor een Live Cooking Diner van veertien personen: de FlipPas-maandprijs van de maand januari.

Tiel - Samen met een prachtig boeket van Meeuwsen bloemen overhandigt Richard Haasdijk een feestelijk verpakte cheque en feliciteert de winnaars van harte. Zelf is hij nog geen maand in dienst van Van der Valk Hotel Tiel en gelijk mag hij al een dergelijke prachtige prijs weggeven.

De Rotterdamse Haasdijk is enthousiast over de FlipPas: “In Rotterdam bestaat ook een aantal van dit soort initiatieven, het is een belangrijk middel voor ondernemers om elkaar te versterken en de krachten te bundelen. We zullen ook acties gaan opzetten zodat meer mensen ook de punten bij ons komen inleveren.”

Fantastische prijzen

Thea en haar man Leo weten des te beter wat ze van de FlipPas vinden. “Ongelofelijk wat er iedere maand voor een fantastische prijzen worden weggegeven. En het basisidee achter de FlipPas is natuurlijk heel mooi! De mensen naar Tiel en naar de winkels trekken. Steeds meer mensen kopen online en dat is niet goed voor de binnenstad.”

Zelf wonen ze niet ver van de binnenstad en maken ze dus de gezelligheid van dichtbij mee. “Ons huis is vaak genoeg uitvalsbasis geweest voor kinderen en nu kleinkinderen die naar de stad gaan. Heel gezellig!”

Zenuwachtig

Toen Thea het mailtje kreeg van de FlipPas-organisatie, met het verzoek contact op te nemen, werd ze direct zenuwachtig. “Ik hou de facebookpagina altijd heel goed in de gaten, en ik had notabene nog gereageerd toen deze prijs bekend werd gemaakt. Dat zou heel mooi passen om mijn verjaardag mee te vieren en dat leek me echt heel erg leuk! Toen ik dat berichtje kreeg, raakte ik wel een beetje van slag: zou het nu dan echt gebeurd zijn? Dat ík een prijs win? En ja hoor, helemaal geweldig!”

Het prachtige boeket van Meeuwsen bloemen valt ook heel goed in de smaak. Thea kent de bloemist en haar kwaliteit goed en is verguld. “Je kunt echt aan de bloemen zien dat het kwaliteit is. En nog duurzaam en fairtrade ook!”

Thea en haar man hebben direct een datum geboekt voor het Live Cooking diner, voor een onvergetelijke verjaardag.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Voor meer informatie

Website: www.flippas.nl

Facebook: facebook.com/flippastiel

Twitter: twitter.com/flippastiel

Meer berichten