Op de foto in het midden (met zwarte jas) Boris Dittrich met rechts statenlid Rita Braam.
Op de foto in het midden (met zwarte jas) Boris Dittrich met rechts statenlid Rita Braam. (Foto: Theo van Dam)

D66 Gelderland op campagne met schrijver Boris Dittrich

Samen met Boris Dittrich, kandidaat voor de Eerste kamer en huidig Statenlid uit Culemborg werd op 9 maart een dag campagne gevoerd. Met veel D66-leden uit Culemborg en Tiel spraken de leden op straat dat D66 Gelderland een bedrag van 2,6 miljard euro wil investeren in Klimaat.

CULEMBORG -Het doel is halvering van de CO2-uitstoot in 2030. Dat wil D66-Gelderland doen door miljarden die de provincie verdiende aan de verkoop van de NUON-aandelen te investeren in duurzame woonwijken, in een groene economie en in schoon vervoer. Ook in Culemborg en Tiel is nog veel geld nodig voor isolatie van woningen, omscholing naar groene vakmensen en snelfietspaden in de regio. D66 Gelderland hoopt door haar campagne van Culemborgs Statenlid Rita Braam de kiezers te informeren en tegelijkertijd Rivierenland goed onder de aandacht te brengen van het prominente kandidaat Eerste Kamerlid Boris Dittrich.

“Boris was jarenlang veel onderweg buiten Nederland voor Human Rights Watch en ik vind het belangrijk dat hij onze regio goed leert kennen”, zo geeft Rita aan. Ook een aanstaand Eerste Kamerlid als Boris Dittrich trekt gewoon het land in om iedereen te ontmoeten. Als D66 gelooft men dat in een inclusieve samenleving. Het werden geslaagde meet en greet en beide plaatsen. Alhoewel de harde wind niet meewerkte in deze campagne. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website www.d66.gelderland.nl

Meer berichten