Emily, Naomi, Johan, Shanaya, Fleur & Iris
Emily, Naomi, Johan, Shanaya, Fleur & Iris (Foto: Tamara van den Berg - Kwint)

Mooie wedstrijddag voor T&P Sport

Vijf meisjes van T&P Sport hebben zich zaterdag laten zien op de wedstrijdvloer in Kesteren. Iris startte de dag met een nette wedstrijd op het niveau Instap D3. Haar handstand platval gaf haar zelfs een tweede plek op de eerste sprong. Ze eindigde op een zevende plaats.

Beneden-Leeuwen - In de tweede wedstrijd toonde Fleur haar kunsten in de Instap D2. Dit niveau heeft een sterk deelnemersveld en Fleur heeft zich knap opgewerkt van plek 36 bij de vorige wedstrijd naar een zeventiende plek op deze dag. Ze heeft laten zien dat ze zich goed kan verbeteren en dat ze grote potentie heeft. Shanaya draait mooi mee in Pupil 1 D3, maar de spanning speelt haar parten. Desondanks eindigt ze op een mooie dertiende plaats. Dan was het de beurt voor Naomi en Emily in de Pré instap 2 D3. Beide dames draaiden een nette wedstrijd en Naomi eindigde door haar strakke oefeningen zelfs op een vierde plaats. Emily overwon haar angst voor balk en bleef staan. Deze persoonlijke overwinning gaf haar een mooie zesde plek.

Johan de Kinkelaar vertegenwoordigde de opkomende vereniging tijdens het achtste finale van het Nederlands Kampioenschap turnen in Amsterdam. Hij begon zijn wedstrijd met een tegenvaller door een val bij sprong. Hierna heeft hij zich uitermate knap weten te herpakken en turnde de overige onderdelen zeer sterk. Johan eindigde door zijn doorzettingsvermogen en harde trainen op een vierde plaats. Hij wist op de onderdelen vloer en brug zelfs een derde plek te behalen. Hiermee heeft hij zich geplaatst voor de kwartfinale van het NK.

Meer berichten