Winnaars All-in werkgeversprijs bekend

Op de Dag van de 1000 voorbeelden, zijn in Rivierenland de winnaars van de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2019 bekend gemaakt. Vergezeld met de bokaal en een traktatie voor het hele bedrijf bezochten de acht wethouders van de gemeenten in Rivierenland de winnaars om ze te feliciteren met deze prachtige prijs.

Tiel - De winnaars in deze regio: De Zoelensche Brug in Gemeente Buren, Taxi Voet gemeente Culemborg, Medimpex in gemeente Tiel, De Arend gemeente in West Betuwe.

All-in werkgeversprijs

Op naar de 100.000 banen, een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland organiseert jaarlijks de Dag van de 1000 Voorbeelden. VNO-NCW Midden, in nauwe samenwerking met RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe, geeft invulling aan deze dag door de introductie van een werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap. Tot 31 januari 2019 kon er gestemd worden voor de All-in werkgeversprijs 2019.

Juryrapport

De jury heeft op de inzet van duurzaamheid, motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen. De winnaars van de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019 zijn werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden