Zangeres San van Sunny Day band
Zangeres San van Sunny Day band (Foto: Donald Schalk)

Gezellig druk bij opening eet- en muziekcafe Sunny Day

Een van de oudste cafés in Tiel heeft een ware metamorfose ondergaan. Zaterdag 16 maart was de opening die gezellig druk bezocht werd door Tielenaren, familie, vrienden en mensen uit de omgeving. Iedereen was het er over eens: het café is omgetoverd. Het is nu een heus eet- en muziek café, mooi aangekleed, een sfeervolle nieuwe ontmoetingsplek met een café gedeelte en een muziekgedeelte met een goed uitgerust podium. Een was vooral gezellige en muzikale avond waarbij ook gedanst werd.

Tiel - Bij de opening avond speelde de gelijknamige band ‘Sunny Day’ met musici uit Culemborg en Tiel. Diverse musici onder het publiek, maakten gebruik van de mogelijkheid ook wat te spelen. Soms in een verrassend nieuwe band formatie. Speelde Sunny Day vooral covers van hedendaagse pop van U2 tot Anouk en gouden ouwe, de gastmusici brachten o.a. rockmuziek, Crosby Stills Nash and Young en The Eagles ten gehore.

Voor dagelijks kopje koffie, thee en lunch. Muziekoptredens c.q. open podium. Muziekruimte is ook te huur voor allerlei kunst- en cultuuruitingen en feesten. Openingstijden: woensdag, donderdag en zondag 10-22 uur, vrijdag en zaterdag 10.00 tot 23:30 uur. Website: eetcafe-sunnyday.nl. Mail: info@eetcafe-sunnyday.nl. Telefoon: 0344 785344.

Meer berichten