De toneelspelers na het opvoeren van het toneelstuk: Bed & Breakfast tegenover de Pastorie. (Foto: Elly Schipper)
De toneelspelers na het opvoeren van het toneelstuk: Bed & Breakfast tegenover de Pastorie. (Foto: Elly Schipper) (Foto: Elly Schipper)

Grote belangstelling voor toneelstuk Bed & Breakfast

Onder grote belangstelling heeft de toneelgroep van v.v. B.Z.S. twee avonden, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart, het toneelstuk Bed & Breakfast tegenover de Pastorie op de planken gezet. Dit vond plaats in de grote zaal van ´t Zoetzand.

Beusichem - Traditiegetrouw wordt op de dag voor de feestavond, die v.v. B.Z.S. ieder jaar voor haar leden, sponsoren en belangstellenden houdt, een toneelavond georganiseerd, in samenwerking met het 55+ Ontspanningscomité Beusichem-Zoelmond. Deze vrijdagavond werd, in een overtreffende trap, door ruim 250 belangstellenden bezocht. Maar ook de jaarlijkse feestavond zelf, werd overtroffen door ruim 300 gasten. Tijdens deze feestavond, die dit jaar in het teken stond van het 75-jarig jubileum van v.v. B.Z.S., werd ook het 30-jarig jubileum van de toneelgroep niet vergeten.

Onder regie van Peter van Gameren begon Willeke Dirksen haar toneeldebuut, waarna ze na het overlijden van Harrie van Stein, in zijn voetsporen stapte. Ze is uitgegroeid tot een waanzinnig goede regisseuse. De spelers en speelsters wisselen jaarlijks.

Als kers op de taart schreef Willeke Dirksen dit jaar zelf het toneelstuk. Een schitterend toneelstuk waar een professional jaloers op zou zijn.

Meer berichten