Subsidie voor projecten

Tot en met 26 april kunnen ondernemers en ondernemende inwoners weer een beroep doen op het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van FruitDelta Rivierenland.

Tiel - Het digitale loket is weer open voor het indienen van een verzoek voor een financiële bijdrage waarmee een goed initiatief kan worden gerealiseerd dat de regio zal versterken en ontwikkelen.

Symbolische opening

Jan de Boer, portefeuillehouder Recreatie & Toerisme van Regio Rivierenland, opende het loket vanmiddag symbolisch tijdens de opening van het Toeristisch Seizoen 2019 van RBT Rivierenland in Molen De Zwaluw in Kesteren. Jan de Boer: ”Het fonds is dé steun in de rug voor iedereen met een goed plan voor onze prachtige regio. Sinds de start van het RIF zijn er al 66 projecten van de grond gekomen. Het maakt initiatieven mede mogelijk die onze regionale agribusiness, economie & logistiek en recreatie & toerisme versterken.”

Op de website www.fruitdelta.nl/regionaal-investeringsfonds.nl kunnen ondernemers en ondernemende inwoners alle informatie, aanvraagformulieren en de initiatieven vinden die eerder een bijdrage ontvingen. Na de sluitingsdatum buigt een onafhankelijke jury van experts, de Economic Board, zich over de inzendingen. Deze jury bestaat uit tien leden die de samenwerkende partijen binnen FruitDelta Rivierenland vertegenwoordigen.

Ga naar www.fruitdelta.nl

Meer berichten