Er werd weer veel geld opgehaald voor het goede doel Ethiopie.
Er werd weer veel geld opgehaald voor het goede doel Ethiopie. (Foto: Theo van Dam)

Succesvolle actiedag voor Ethiopië

Zaterdag hield de werkgroep Culemborg van de Interkerkelijke Stichting Ethiopië/Eritrea weer de gezellige Akt!edag voor Ethiopië. Iedereen was weer van harte welkom in de Open Hof.

CULEMBORG - Bij diverse kramen konden voordelig inkopen gedaan worden zoals: levensmiddelen; mooie kaarten, maar ook alles om zelf kaarten te maken, leuke (baby) cadeautjes; mooie artikelen gemaakt van denimstof; puzzels, boeken en cd's/dvd's, volop mini-steck. Er stond genoeg in de zaal. Men kon zich laten verwennen met een heerlijke hand- en/of stoelmassage of een gokje wagen op het Rad van Avontuur, waar, dankzij de Culemborgse bedrijven en middenstand, prachtige prijzen te winnen waren. Nieuw dit jaar was de "kunst"zaal; schilderijen, beelden en meer voor bodemprijzen. Voor de kinderen was er een vrolijk spelencircuit met leuke behendigheidsspelletjes en voor de allerkleinsten de ballenbak.

Kortom er was van alles te krijgen of te doen. Het werd dan ook weer vanzelfsprekend een drukke dag, waar menigeen met iets naar huis ging, zodat de opbrengst goed uitpakte voor de organisatoren.

Meer berichten