's Heeren Loo opent nieuwe locatie in Tiel

Vorige week opende 's Heeren Loo haar nieuwe locatie in Tiel. De Balije. De Balije biedt plaats aan vier BSO groepen van Kind- en Jeugdcentrum Flipje en het nieuwe dagbestedings-concept Recycloo. Tijdens de opening en open dag konden ouders, verwanten en omwonenden een kijkje komen nemen.

Tiel - Op woensdag 3 april om vier uur 's middags was het zover. Terwijl donkere wolken zich samen pakten boven Tiel verzamelden diverse ouders, kinderen, personeel en enkele omwonenden zich op het schoolplein. Dilano en Lean liepen over de rode loper, onder de ballonnenboog door, waar zij met een speciale schaar de openingshandeling verrichten. Daarna volgde een korte toespraak van Emmy Stokkers, manager van de Balije, muziek, gejuich… en 's Heeren Loo locatie de Balije was geopend. Na de opening was er ruimte om rond te kijken in de lokalen van de BSO en van RecycLOO. Er was koffie, thee en limonade en lekkere appelkoeken, zelf gebakken door cliënten van de bakkerij van 's Heeren Loo Dagbesteding de Harmonika uit Zaltbommel.

Kind- en jeugdcentrum Flipje

De Balije biedt plaats aan vier groepen Buiten Schoolse Opvang (BSO) van Kind- en Jeugdcentrum Flipje. Kind- en Jeugdcentrum Flipje is een centrum voor kinderen met een achterstand en/ of (verstandelijke) beperking. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Marga Klompestraat in Tiel. In elke groep zitten circa 8 kinderen. De kinderen gaan naar school op de Cambier. Na schooltijd zullen zij opvang, bestaande uit zorg en recreatie, ontvangen op de Balije.

Ook komt er nieuwe dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking, Recycloo. Op deze arbeidsmatige dagbesteding gaan clienten op hun eigen niveau aan de slag met oude materialen om nieuwe producten te maken. Deze zullen te koop worden aangeboden. Ook kunt u hier terecht voor kleine reparaties.

's Heeren Loo
's Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Zo helpen we mensen verder.

Meer berichten