Mustafa en Regina Küçükuslu nemen, met de kinderen, de gewonnen FlipPas-prijs in ontvangt: een jaar lang gratis uit eten. De prijs wordt overhandigd door Anouschka Rijsdijk (rechts). (Foto: Janet Kooren)
Mustafa en Regina Küçükuslu nemen, met de kinderen, de gewonnen FlipPas-prijs in ontvangt: een jaar lang gratis uit eten. De prijs wordt overhandigd door Anouschka Rijsdijk (rechts). (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

Klaar voor een Mexicaanse zomer met FlipPas

Een beetje voorzichtig komen ze binnen bij Orizaba, de winnaars van de FlipPas-maandprijs. Niet zo gek, ze kregen natuurlijk het telefoontje op 1 april. Dan wil je eerst nog wel even zien of het ook echt waar is, en geen 1-aprilgrap. Maar ze hebben daadwerkelijk een jaar lang gratis uit eten gewonnen bij de aanwinst op het Plein: Orizaba. Mexicaanse en Caraïbische gerechten.

Tiel - Mustafa en Regina Küçükuslu en hun drie kinderen Milas, Ceyda en Eray komen tijdens de koopavond bij Orizaba hun prijs en de prachtige bloemen van Meeuwsen in ontvangst nemen. Het is echt waar. Aan de telefoon riep Mustafa al: “Normaal win ik nooit, maar met de FlipPas wel!” De kinderen kunnen niet wachten om te proeven wat de kaart allemaal te bieden heeft. Maar ze moeten toch nog even geduld hebben. Inmiddels is het eigenlijk al bedtijd voor de kleinste.

Mooi systeem

Ze hoorden van vrienden voor het eerst van de FlipPas. “Dat vonden we wel iets geweldigs en daar wilden we graag aan mee doen,” vertelt Mustafa. “Je wordt er wel een beetje fanatiek van, we sparen echt actief en letten erop dat we om de punten vragen. Bij het tanken, maar ook speelgoed, kleding, bloemen, de bakker, je kunt er echt zoveel mee doen!” Regina herkent ook de bloemen van Meeuwsen direct. “Daar koop ik ook vaak mijn bloemen,” zegt ze. “Wat een mooi boeket!”

Michel Rijsdijk is druk in de keuken en laat het fotomoment over aan zijn dochter Anouschka. Bijna toe aan haar zwangerschapsverlof, maar stilzitten zal ook dan wel niet lukken, denkt ze. “We zijn druk bezig met de kaart voor de zomer. De Tequila-cocktails, maar ook de pinchos, allemaal voor het terras, we zien erg uit naar drukke zomeravonden en lang buiten op het terras zitten.”

Acties

Als het acties betreft, laat Orizaba zich prima gelden. Tijdens het recente Tiel Pakt Uit hadden ze mooie acties en ook op donderdagavond is er een speciale koopavondactie voor de spareribs. Sowieso is er een interessant driegangenmenu op de kaart die iedere drie maanden wordt ververst. De winnaars kunnen dus genoeg verschillende gerechten kiezen. Ze kunnen niet wachten.

Als klap op de vuurpijl en om iedereen die misgrijpt bij de maandprijs enigszins te troosten, heeft Orizaba in de maand april een supermooie FlipPas-actie. “Iedereen die zijn rekening met FlipPas-punten betaalt, krijgt 25 procent korting op het eten.”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Voor meer informatie

Website: www.flippas.nl, Facebook: facebook.com/flippastiel. Twitter: twitter.com/flippastiel.

Meer berichten