Naast dat het binnenkort zal prijken op het nieuwe pand aan de Burgemeester Schullstraat in Tiel, zijn ook de twee werkbusjes van het SKOR-klusteam bestickerd.
Naast dat het binnenkort zal prijken op het nieuwe pand aan de Burgemeester Schullstraat in Tiel, zijn ook de twee werkbusjes van het SKOR-klusteam bestickerd. (Foto: )

SKOR met drie scholen in Culemborg, nu nieuw logo

Sinds januari is SKOR gefuseerd. Er vallen nu twaalf scholen binnen deze stichting. Naast de scholen in Tiel, Beesd en Cothen, heeft SKOR nu ook drie scholen in Culemborg.

Tiel - "Dat vroeg om een nieuwe look", vertelt bestuurder Maurice Gloudi. "We zijn blij met dit verfrissende beeldmerk, dat goed in de huidige tijd past en uitstraalt wie wij zijn: een stevige organisatie, met een heldere visie en creatieve speelruimte binnen afgebakende kaders."

Veel mensen zonder kinderen op de scholen van deze stichting zullen dat nieuwe logo nooit zien, zult u misschien denken, maar niets in minder waar. Naast dat het binnenkort zal prijken op het nieuwe pand aan de Burgemeester Schullstraat in Tiel, zijn ook de twee werkbusjes van het SKOR-klusteam bestickerd met het nieuwe logo en opvallende frisse afbeeldingen. Deze zullen zeker op gaan vallen in het straatbeeld.

Met het klusteam zet SKOR hoog in op onderhoud. "Het is belangrijk de scholen goed te onderhouden en zo uitdagende gebouwen voor onze leerlingen en het personeel te creëren", vertelt Gloudi. SKOR hecht veel waarde aan een werk- en leeromgeving waarin je je betrokken voelt, gemotiveerd wordt en kunt ontwikkelen.

Meer berichten