Achtstegroepers van basisschool De Regenboog adopteren oorlogsmonument. Ieder jaar adopteren leerlingen van groep 8 van een Tielse basisschool het monument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar doen de achtstegroepers van basisschool De Regenboog dit.
Achtstegroepers van basisschool De Regenboog adopteren oorlogsmonument. Ieder jaar adopteren leerlingen van groep 8 van een Tielse basisschool het monument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar doen de achtstegroepers van basisschool De Regenboog dit. (Foto: Jan Bouwhuis)

Monument weer tiptop

Ieder jaar adopteren leerlingen van groep 8 van een Tielse basisschool het monument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Tiel - Dit jaar doen de achtstegroepers van basisschool De Regenboog dit. Zij zorgen er voor dat het monument bij de Sint Maartenskerk er weer tiptop uit ziet voor de Dodenherdenking op 4 mei. Zij deden dit in bijzijn van burgemeester Hans Beenakker, het 4 mei comité en een delegatie van de KNIL-werkgroep. (Foto: Jan Bouwhuis)

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden