Het meisjesteam hockey heeft zich opnieuw geplaatst voor NK.
Het meisjesteam hockey heeft zich opnieuw geplaatst voor NK. (Foto: Lingecollege)

Succes Lingecollege tijdens Olympic Moves toernooi

Vrijdag 5 en 12 april zijn de hockeyers van het Lingecollege weer naar de diverse toernooien geweest. Jongens jong heeft zich kranig geweerd bij Olympic Moves en zijn uiteindelijk tweede geworden.

Tiel - Helaas mogen ze niet door naar de landelijke finale van Olympic Moves. Jongens oud zijn 3e geworden in een zware poule bij het sterke SHELL hockeytoernooi, de teamspirit was enorm en de mannen hebben een fantastische dag gehad. De meiden jong gingen voortvarend uit de startblokken en wisten met goed teamspel de laatste wedstrijd als koploper in te gaan. De laatste wedstrijd duurde 30 seconden te lang, aan een gelijkspel hadden ze voldoende om de finale te spelen. Helaas, op het allerlaatst werd het 2-1 voor de tegenstanders. Toch een mooi resultaat. Meiden oud heeft een waanzinnig goed team met speelsters die onder andere in Nederlands A, in de Hoofdklasse, bij grote verenigingen en bij de Kromhouters zitten. Een dreamteam op missie. De afgelopen twee jaar hebben ze zich weten te plaatsen voor de finaleronde in Amsterdam. Tot nu toe zonder Nederlands kampioen te worden. Ze hebben zich wederom geplaatst voor het NK. Op 7 juni gaan ze ervoor!

De voorronde van het Olympic Moves minitrampolinespringen eindigde ook succesvol. Zowel het team brugklas als het schoolteam wisten zich te plaatsen voor het NK op 7 juni.

De jongens bovenbouw hebben zich met voetbal ook weten te plaatsen voor de finale van Olympic Moves op 7 juni. Al met al mooie prestaties waar we trots op zijn!

Meer berichten