De clubleden haalden hun eigen cadeaus op bij Plus Giel Smits met de grote clubactie
De clubleden haalden hun eigen cadeaus op bij Plus Giel Smits met de grote clubactie (Foto: Theo van Dam)

Lange rij voor Club-Fund-artikelen

Leden van de Culemborgse sportverenigingen, Sportbalans, Focus ’07, CMHC, basketbalver. Archipel en schaats- en skatever. Lek en Linge, hebben de afgelopen weken punten gespaard bij Plus Giel Smits.

Culemborg - Bij het inleveren van de punten konden ze gratis artikelen zoals een mok, affiche, teenslippers, bidon en nog veel meer zaken met eigen foto of het logo van de club krijgen. Ook de club krijgt een financiële bijdrage van de PLUS per opgevoerde zegel.

Dat dit een grandioos succes is geweest voor Giel Smits bleek zaterdagmorgen toen vele ouders met hun kinderen in een lange rij wachten om hun gespaarde artikelen te halen. Daarvoor hadden ze een mail gekregen van hun club dat die mogelijkheid er was. Niet iedereen kon haar artikel ophalen omdat er ook gesport moest worden. Maar voor degenen die het niet konden ohalen is er de gelegenheid om het bij hun eigen club te halen.

Zaterdag bleek het lange wachten niet tevergeefs want het waren mooie artikelen die men kreeg. In ieder geval de jeugd was enthousiast over hun pakketje.

Meer berichten