Directeur en leerling van De Moespot reiken cheque uit aan voorzitter en zoon van stichting Heartbeat
Directeur en leerling van De Moespot reiken cheque uit aan voorzitter en zoon van stichting Heartbeat (Foto: Pim Klein Bussink)

Basisschool De Moespot haalt geld op voor stichting Heartbeat.

Op vrijdag 12 april heeft OBS De Moespot in Tiel een sponsoractie gehouden. De sponsoractie bestond uit een flessenactie voor de groepen 1/2 en een sponsorloop voor de groepen 3 t/m 8.

Tiel - "Deze sponsoractie hebben wij gedaan, omdat wij als school vinden dat we allemaal ons steentje bij moeten dragen in het kader van burgerschap en sustainable goals. Het doel van dit jaar is goede gezondheid en welzijn. Het goede doel van dit jaar was: Stichting Heartbeat. De groepen 1/2 hebben heel veel flessen opgehaald en daarbij een mooi bedrag bij elkaar verzameld. De groepen 3 t/m 8 hebben veel sponsors gevonden en hebben op de dag zelf erg hard gelopen om zoveel mogelijk geld binnen te halen."

"Op donderdagmiddag 9 mei hebben we Stichting Heartbeat uitgenodigd en hen de cheque uitgereikt. Daar stond echt een heel mooi bedrag op, namelijk; €2627,85. We zijn als team van de Moespot enorm trots op wat al onze leerlingen hebben opgehaald. Ook Stichting Heartbeat is erg onder de indruk van het geldbedrag".

Stichting Heartbeat is opgericht voor gezinnen met een jonge hartpatiënt in het gezin. Zij bieden voor het hele gezin met een jonge hartpatiënt plezier en ontspanning door vakanties met de nodige zorg en eendaagse activiteiten te organiseren. Zodat deze gezinnen echt even kunnen genieten en een onbezorgde dag kunnen beleven.

Meer berichten