Spelers Tiel'72 vieren een doelpunt
Spelers Tiel'72 vieren een doelpunt (Foto: Hanny de Rooij/Tiel'72)

Tiel'72 overklast SkunK in eerste helft

Voor de selectie van Tiel’72 stond de eerste thuiswedstrijd van het tweede deel van het veldseizoen op het programma. Tiel'72 2 won ternauwernood van Rheko met 13-12, waardoor ze nog altijd op weg zijn naar het kampioenschap.

Tiel - Daarna was het vlaggenschip aan de beurt tegen Skunk. Tiel kwam met 6-0 voor, voordat het eerste doelpunt van SkunK viel. Van 6-1 werd het 10-2 om vervolgens met 15-6 de rust in te gaan. Een duidelijk beter Tiel, kon dit goed omzetten in scores.

Dit ging de tweede helft een stuk moeizamer. Veel schoten vielen nu niet meer raak. Maar Tiel kwam nooit in gevaar, en speelde de wedstrijd uiteindelijk uit in 23-14. Vervolgens kwam ook nog het heugelijke nieuws dat Keizer Karel had verloren. Dit betekend dat Tiel’72 1 nu 2 punten los staan op de 1e plaats. Nog 4 finales te gaan, waarbij duidelijk is waarvoor gespeeld wordt!

Doelpuntemakers: Stanly Kool (6), Silvia de Haas (3), Sierd Hettema (3), Damian Vos (3), Jennifer van den Eshof (2), Mariska Kocken (2), Pascal van der Lans (2), Kalijn Boneschansker en Ron Quint.

Meer berichten