klaar voor de eerste instructies
klaar voor de eerste instructies (Foto: Marieke Tempel)

Skatelessen Brede School van start

Afgelopen week zijn zo’n vijftig kinderen van de verschillende basisscholen enthousiast gestart met een serie van vier skateclinics.

Culemborg - Deze worden verzorgd door Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge in het kader van een project van de Brede School. De kinderen zijn verdeeld over een viertal groepen en krijgen verschillende oefeningen en spelvormen op hun eigen niveau aangereikt. Het doel is de kinderen mee te geven hoe ze op hun skates behendiger kunnen worden en daarmee ook veiliger kunnen skaten. Daarbij staat voorop dat de kinderen aan de lessen natuurlijk ook het nodige plezier beleven.

Ook de reguliere lessen van de skatevereniging voor kinderen en volwassenen zijn weer gestart. Deze vormen een mooie aanvulling op de Brede Schoolactiviteit, omdat het in vier lessen toch vaak beperkt blijft tot aanstippen. Met name bij de kinderen zijn er nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om eerst een proefles te volgen. Meer informatie is te vinden op de website www.ssvlekenlinge.nl. Ook kan men zich via de website aanmelden.

Meer berichten