Markwin Drent & Chantal Heuvelman.  Markwin is één van de helden die mee zal zwemmen met Maarten van der Weijden en is blij met de bijdrage. (Foto: Kingspan Insulation)
Markwin Drent & Chantal Heuvelman. Markwin is één van de helden die mee zal zwemmen met Maarten van der Weijden en is blij met de bijdrage. (Foto: Kingspan Insulation) (Foto: Kingspan Insulation)

Kingspan Insulation sponsort 11stedenzwemtocht

21 juni probeert hij het opnieuw. Maarten van der Weijden zal dan wederom het Friese water induiken om de Elfstedentocht te zwemmen en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Deze tocht maakt hij niet alleen. Ook Kingspan’s Senior Quality Controller Markwin Drent zwemt 2000 meter mee in Stavoren. Hij draagt daarmee zijn steentje bij om zo veel mogelijk sponsorgeld binnen te halen, want onderzoek blijft hard nodig.

Tiel - Kingspan Insulation, producent van hoogwaardige isolatiematerialen met onder andere een vestiging in Tiel, vindt de nieuwe poging van Maarten van der Weijden een buitengewoon goed initiatief. Dat ook collega Markwin zich hier voor inzet is prijzenswaardig en dit verdient volgens de fabrikant dan ook een bijdrage. Kingspan sponsort de actie graag met een cheque van 500 euro. Markwin Drent, één van de helden die mee zal zwemmen met Maarten van der Weijden, is blij met de bijdrage: “Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Het is een verschrikkelijke ziekte, daarom blijft onderzoek hard nodig. Naast dat ik donateur ben van het KWF, draag ik graag op 22 juni een steentje bij door 2000 meter mee te zwemmen en hiervoor geld in te zamelen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden