Fc Twente won de Plus Giel Smits wisselbeker bij het toernooi van Focus '07
Fc Twente won de Plus Giel Smits wisselbeker bij het toernooi van Focus '07 (Foto: Theo van Dam)

Plus Giel Smits wisselbeker voor FC Twente

Op Hemelvaartsdag organiseerde Focus ’07 in samenwerking met Plus Giel Smits een mini-toernooitje met 5 BVO-teams en Focus ’07 zelf. Het was een internationaal toernooi, want er deed ook een team uit Duitsland en België mee. Helaas konden deze teams zich niet bij de top drie werken. De zes teams speelden een halve competitie. De strijd ging hoofdzakelijk tussen FC Utrecht en FC Twente. Aan het eind van het toernooi bleek dat FC Twente het het beste deed en toernooiwinnaar werd.

Culemborg - Bij de prijsuitreiking bedankte Jurgen de Kok de scheidsrechters (jeugd uit eigen vereniging), de toernooicommissie en de meiden die holpen bij het latje trap dat ook werd gehouden, t.w. Daphne en Larissa. Natuurlijk werd hoofdsponsor en mede-organisator Plus Giel Smits niet vergeten.

De winnaar bij het latje trap werd Milan van FC Twente. Beste keeper Luca van der Riedt van Beerschot Wiltrijk en beste speler Senna van Kooten van FC Utrecht.

Hierna brak het grote moment aan dat de Plus Giel Smits wisselbeker werd uitgereikt aan toernooiwinnaar FC Twente met als goede tweede FC Utrecht. Verder 3. Go Ahead Eagles, 4. Rot Weis Essen (Duitsland), 5 Focus ’07 en 6. Beerschot Wiltrijk (België).

Het jeugdteam van Focus ’07 deed het heel goed met de 5e plaats, want zij wisten in een rechtstreeks duel Beerschot met 3-2 te verslaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden