Xerxes uit Rotterdam won het grote toptoernooi bij Focus '07.
Xerxes uit Rotterdam won het grote toptoernooi bij Focus '07. (Foto: Theo van Dam)

Xerxes Rotterdam wint spannend Top-toernooi

Bij Focus ’07 vond een sterke toernooi plaats met alleen maar topteams uit de hogere klassen. Al gauw werd al duidelijk dat op dit Toptoernooi de strijd om de wisselbekers zal gaan tussen Xerxes DZB (Rotterdam), AFC ’34 (Amsterdam) en De Meern.

Culemborg - De ploegen gaven elkaar weinig toe. De winnaar moest uiteindelijk komen tussen de strijd Rotterdam tegen Amsterdam, zoals het meestal ook is in de diverse competities op landelijk niveau. Dit keer won niet Amsterdam, maar was het de ploeg uit Rotterdam Xerxes DZB die de beker in ontvangst mocht nemen en winnaar werd van het Top-toernooi van Focus ’07. AFC ’34 moest zich tevreden stellen met de tweede plaats, terwijl De Meern derde werd. Focus ’07 dat zich ook in deze klasse speelde kon geen potten breken en werd vierde.

Ook in de andere poules werd gestreden om de eerste plaats en daarvan werd de uitslag: winnaar poule 2 Born to Play; poule 3: BFC (Bussum) en poule 4: Sporting Almere.

De 24 ploegen die gestreden hebben op dit Top-toernooi van Focus ’07 hebben een fijne en sportieve dag gehad bij gastheer Focus ’07.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden