Samenwerken?
Samenwerken? (Foto: Frans van Os)

RSG Pantarijn Kesteren houdt Sportdag bij de Leede

Ook dit jaar hebben de leerlingen van het Pantarijn locatie Kesteren zich heerlijk uitgeleefd tijdens de sportdag. Tijdens de gymlessen worden de diverse talenten ontwikkeld op het gebied van sport.

Kesteren - Buiten school uiteraard ook. Niet iedereen is even sportief, maar meedoen is het belangrijkst. In beweging komen, daar gaat het om. Eer blijven natuurlijk altijd fanatieke leerlingen die echt alleen maar willen winnen. Dat is op zich een prima mentaliteit.

Gelukkig zat het weer lekker mee. De docenten langs de zijlijn maakte daar dankbaar gebruik van om zo hun huidskleur nog weer even wat bij te bruinen. Waar vroeger voetbal echt een jongens sport was, is daar nu niets meer van te merken. Net als de Oranje Leeuwinnen, maakten de dames het hier op het sportveld de heren zeker niet makkelijk. Naast voetbal en korfbal waren er nog andere leuke sportieve activiteiten die de leerlingen flink in beweging kregen. Daarnaast werd er ook een beroep gedaan op teamwork en goed samenwerken. Vaardigheden die ze in de toekomst goed van pas zullen komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden