Tielse bloemist één van de beste van Nederland

Machiel Bekker Bloem en Interieur is tijdens het jaarcongres van de brancheorganisatie voor bloemisten VBW uitgeroepen tot een van de beste bloemisten van Nederland. In de ‘Bloemist van het Jaar 2019 verkiezing’ eindigde het Tielse bedrijf als tweede.

Tiel - De vakjury is van oordeel dat Machiel Bekker een rasechte bloemenondernemer is die een sterk label in de regionale bloemenmarkt heeft neergezet. Niet alleen consumenten, maar steeds meer zakelijke klanten weten de kwaliteit van het merk te waarderen. De bekendmaking van de verkiezing vond plaats tijdens het jaarcongres van de VBW in de Basiliek in Veenendaal, ten overstaan van honderden vakgenoten.

Het juryrapport stelt verder dat Machiel Bekker een onderscheidend assortiment in bloemen en planten heeft en een prachtig open binderij waardoor iedere klant het ‘florale theater’ zelf kan zien. Daarnaast biedt dit bedrijf ook een eigen lijn met vintage producten. Ook voor stijl en interieur kun je dus bij deze zaak terecht. Naast het sturen van zijn winkel mag de ondernemer ook graag bezig zijn als freelancer in grote projecten in binnen- en buitenland. Hiermee verrijkt Machiel Bekker zijn kennis en marktmogelijkheden, aldus de jury.

De verkiezing ‘Bloemist van het jaar’ vindt tweejaarlijks plaats.

Meer berichten