Grote belangstelling voor signeersessie van Wilfried en Bert bij boekhandel Tomey.
Grote belangstelling voor signeersessie van Wilfried en Bert bij boekhandel Tomey. (Foto: Theo van Dam)

Signeersessie bij boekhandel Tomey

CULEMBORG - Zaterdag kwam Bert Wagendorp samen met Wilfried de Jong naar boekhandel Tomey om hun nieuwe boeken ‘Ferrara’ en ‘Souplesse’ te presenteren en te signeren.

In het kort een korte analyse van beide boekenschrijvers. Na de succesvolle roman ‘Ventoux’ is Wagendorp nu terug met een vervolg, genaamd ‘Ferrara’. Vijf jaar na de gebeurtenissen uit ‘Ventoux’ komen de vrienden bij elkaar in de Italiaanse stad Ferrara, waar een van de vrienden een vervallen stadspaleis heeft gekocht die hij wil ombouwen naar een hotel. Maar dan, dan ontmoeten ze de mysterieuze Piero Buenarotti en slaat het noodlot hard toe.

In Souplesse komen alle sportieve hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twee jaar voorbij: van wielrennen tot voetbal, van Formule 1 tot volleybal en van schaatsen tot zwemmen.

Naast de beste sportcolumns van Wilfried de Jong zijn er ook acht korte verhalen opgenomen: Amy Winehouse keert op aarde terug om een liedje te zingen voor Messi, Garrincha voetbalt op de jazz van Monk en de omstreden atlete Semenya krijgt een duwtje in de rug.

Bert en Wilfried waren vanaf 11 uur aanwezig in de boekhandel om te signeren en om te vertellen over hun nieuwe boeken. Zo voor Vaderdag kwamen enkele belangstellenden langs om dit ideale cadeau gelijk te laten signeren!

Meer berichten