FOTO'S: CEES VAN CUIJLENBURG
FOTO'S: CEES VAN CUIJLENBURG

Barbecue en spelletjesmiddag bloesemflats

TIELDe bewoners van de Bloesemflats (De Appel, De Peer en De Kers) aan de Wadenoijenlaan hebben veel plezier beleeft aan een barbecue in combinatie met een oud-Hollandse spellenmiddag. Daartoe waren twee partytenten op de parkeerplaats gezet, zorgde René Kuit voor feestelijke muziek en ontstond zelfs een plan voor een maandelijks toernooi op de jeu de boulebaan.

De activiteitengroep van de bewonerscommissie tekende voor een onberispelijke organisatie. De bedoeling is om het evenement volgend jaar weer op de kalender te zetten, mogelijk met een uitbreiding van de spelen. Dit element viel goed in de smaak en riep bij meerdere bewoners herinneringen op aan vervlogen jaren.

Op zes fronten werd fanatiek gestreden voor de sportieve eer. Hierbij toonde Rien Vink zich de sterkste. Hij mocht tevens de wisselbeker in ontvangst nemen. René Kuit kwam op de tweede plaats, Elst Hordijk op de derde. De poedelprijs ging naar Marianne van der Ven. De weersomstandigheden waren gunstig, de daarop volgende barbecue sloeg aan door de inbreng van keurslager Knobbout. Zo werd het een samenzijn met een sportief accent, onder het genot van een hapje en drankje en een vrolijk muzikaal intermezzo.

De bewonerscommissie van de Bloesemflats spant zich op allerlei manieren in om het leefklimaat aangenaam te maken. De drie flats vormen met elkaar een seniorencomplex. Een speciale activiteitencommissie organiseert al een aantal jaren kleinschalige evenementen om de onderlinge samenhang te bevorderen.

FOTO'S: CEES VAN CUIJLENBURG

Meer berichten