Kersen plukken in de Betuwe toeristische trekpleister van formaat


‘Kersen plukken in de Betuwe’ is een toeristische trekpleister van formaat aan het worden.Vooral bij Chinese toeristen.(Foto: Iris Spaink)
‘Kersen plukken in de Betuwe’ is een toeristische trekpleister van formaat aan het worden.Vooral bij Chinese toeristen.(Foto: Iris Spaink) (Foto: Iris Spaink)

Kersen plukken in de Betuwe toeristische trekpleister van formaat

Afgelopen weekend werd voor de vierde keer de Betuwse Open Kersendagen georganiseerd in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. De Betuwse Open Kersendagen zijn het hoogtepunt van het kersenseizoen in de Betuwe, waarbij mensen van dichtbij kunnen zien en kunnen ervaren hoe er het in de boomgaard anno 2019 aan toegaat.

Wadenoijen - Kersen plukken in de Betuwe is een toeristische trekpleister van formaat aan het worden. Vooral bij Chinese toeristen is dit erg in trek. Bezoekers kwamen voor het kersen plukken uit het hele land naar Wadenoijen toe.

Het was een topdrukte tijdens de Betuwse Open Kersendagen in Wadenoijen. Het evenement trok dit weekend rond de 10.000 bezoekers. Bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. De organisatie was goed voorbereid op deze drukte, waardoor het evenement vlekkeloos is verlopen.

De Open Kersendagen zijn voorbij, maar de Betuwse kersen zijn nog de gehele maand juli volop verkrijgbaar in de boomgaard D’n Kerkewaerdt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden