Op de foto zien we de directeur van CBS Rehoboth in Ochten samen met 7 leerlingen van groep 8, die gelijk met hem op school zijn gestart en ook gelijk met hem de school verlaten.
Op de foto zien we de directeur van CBS Rehoboth in Ochten samen met 7 leerlingen van groep 8, die gelijk met hem op school zijn gestart en ook gelijk met hem de school verlaten. (Foto: Esther Schelling)

Directeur en leerlingen groep 8 nemen afscheid

CBS Rehoboth uit Ochten neemt deze week niet alleen afscheid van de leerlingen van groep 8. Ook hun directeur, Alexander Wieringa heeft een nieuwe baan.

Ochten - Hij gaat een nieuwe uitdaging aan en wordt directeur op de Koepelschool in Ede. Net als veel groep 8 leerlingen is de directeur 8 jaar op de Rehobothschool werkzaam geweest. Onder zijn leiding zijn veel nieuwe ontwikkelingen gestart. Zo hebben peuterspeelgroep “De Kleine Beer” en de voor- en naschoolse opvang “Het Uilenbos” een plek in ons gebouw gekregen. Daardoor zijn de opvangmogelijkheden voor de kinderen op deze school sterk verruimd. Het is duidelijk dat de school hun directeur gaat missen.

Meer berichten