Op weg naar huis even aansteken bij de kersenkraam. De uitnodiging hier is wel duidelijk.
Op weg naar huis even aansteken bij de kersenkraam. De uitnodiging hier is wel duidelijk. (Foto: Cees van Cuijlenburg)

Driemaal is scheepsrecht voor Flipje op wielen

TIEL – Bij Flipje op wielen heeft het spreekwoord 'driemaal is scheepsrecht' een letterlijke betekenis gekregen. De tweemaal uitgestelde toertocht naar de omgeving van Geldermalsen kon eindelijk doorgaan op 31 juli. Vanaf de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan in Tiel vertrok een bont gezelschap met scootmobielen.

Deze keer werkten de weergoden mee, kon regenkleding vrijwel geheel achterwege blijven en was het volop genieten van de mooie landschappelijke plaatjes. De stoet trok veel bekijks, zeker in de winkelstraten van Geldermalsen. In het centrum van deze plaats werd ook een tussenpauze gehouden om even bij te praten. Op de terugweg werd nog gestopt bij de kersenkraam in Wadenoijen.

De data voor de volgende toertochten zijn op de woensdagen 21 augustus (uitgaansdag naar Overloon), 18 september en 16 oktober. De laatste toertocht (herfst) vindt alleen plaats bij gunstige weersomstandigheden.
Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De kosten zijn vijf euro per persoon, met uitzondering van 21 augustus tijdens de uitgaansdag. Vertrekplaats en vertrektijd worden ruimschoots tevoren bekend gemaakt. Alle bijzonderheden (ook meerdere foto's) staan ook steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

www.flipjeopwielen.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden