Verbouwing Rabobank in Tiel

Tiel - De Rabobank in Tiel gaat verhuizen. De bank heeft behoefte aan een modern en kleiner full-service kantoor in het centrum van Tiel. Voor het huidige pand aan de Stationsstraat in Tiel is inmiddels een nieuwe huurder gevonden. Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) betrekt vanaf 1 januari 2020 het kantoor. Rabobank West Betuwe blijft tot die tijd in het huidige kantoor actief.

Nieuw onderkomen

"Dat Rabobank in Tiel blijft, staat vast", zegt Ans Verhoef, directievoorzitter van Rabobank West Betuwe. "Het nieuwe pand wordt wel wat kleiner dan het huidige pand. We zoeken op dit moment een locatie die voldoet aan onze wensen. Zo moet het voldoende ruimte bieden voor de servicebalies en een aantal spreekkamers om (zakelijke) klanten in alle rust te kunnen adviseren over hun bankzaken. Het persoonlijke contact vinden we namelijk heel belangrijk. Ondanks dat steeds meer klanten hun bankzaken online doen, is er ook een groep klanten die het toch fijn vindt om met een adviseur te sparren, bijvoorbeeld over een volmacht of een financiering voor het bedrijf."

Verbouwing kantoor

De komende maanden gebruikt BSR om het pand aan de Stationsstraat gebruiksklaar te maken. Dit betekent dat er vanaf 26 augustus wordt verbouwd. De overlast voor klanten die het Rabobank kantoor bezoeken, wordt hierbij zoveel mogelijk beperkt. Het kantoor blijft geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. Op donderdag is het kantoor ook geopend van 18.00 tot 20.00 uur. De geldautomaten blijven in deze periode ook beschikbaar.

Adviseur aan huis

"Voor wie (tijdelijk) minder mobiel is en niet naar het kantoor kan komen, biedt Rabobank de service om naar de klant toe te komen", geeft Ans Verhoef aan. "Bijvoorbeeld voor een financiële check van de bankzaken, het regelen van een volmacht of uitleg over online bankieren. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. We helpen de klant graag op de momenten dat hij ons nodig heeft", besluit Ans Verhoef.

Meer berichten