Deelnemers JobGroep nr. 21. (foto: Stichting JobHulp Culemborg)
Deelnemers JobGroep nr. 21. (foto: Stichting JobHulp Culemborg) (Foto: Stichting JobHulp Culemborg)

Volg JobGroep en vind die baan die bij je past

De zomervakantie is weer voorbij en voor de meeste mensen is het werkende leven weer begonnen. Hoor jij nu bij de groep mensen die op dit moment zonder werk zit, of zit je in een baan waarin je eigenlijk niet gelukkig bent en zou je je weleens willen oriënteren op je mogelijkheden? Meld je dan nu aan voor de JobGroep: een serie van 8 bijeenkomsten, waarbij je samen met een heel diverse groep mensen aan de slag gaat op weg naar een nieuwe baan. Tijdens de JobGroep krijg je een beter beeld van je kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe je een baan zou kunnen vinden die bij je past.

Culemborg - Wil jij ook die stap maken naar een nieuwe baan die bij je past? Dat kan! Op dinsdag 17 september aanstaande start de JobGroep, verzorgd door JobHulp Culemborg. Deelname is gratis, maar je moet je wel even opgeven via www.jobhulp.org. Locatie: Bibliotheek Culemborg. Start: dinsdag 17 september, 10.00 tot 11.30 uur, inloop met koffie of thee vanaf 09.45 uur.

En schrijf ook alvast in je agenda: Donderdag 31 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur, organiseert JobHulp Culemborg voor de tweede keer de inspirerende en interactieve Dag van de Werkzoekende in de Gelderlandfabriek. Thema: Volg je hart, en blijf in beweging.

Meer berichten