Tim Knol zorgde er voor dat er veel toeschouwers waren bij het Spoelfestival te Culemborg.
Tim Knol zorgde er voor dat er veel toeschouwers waren bij het Spoelfestival te Culemborg. (Foto: Theo van Dam)

Aandachtig luisteren naar ras-artiest Tim Knol

Singer-songwriter Tim Knol en folktrio Baragan waren bij de zesde editie van het Culemborgse Spoel aan het gelijknamige Werk aan het Spoel de publiekstrekkers.

CULEMBORG - Zeker het optreden van de ras-artiest Tim Knol werd aandachtig beluisterd. Hij verzorgde een twee uur durend optreden en het verveelde de vele toeschouwers geen moment. Zij zaten aan de lippen van Tim Knol.

Verder was er op dit Spoel festival naast muziek ook theater en poëzie te beleven.
Het festivalprogramma werd ook dit keer op verschillende locaties van het fort gepresenteerd. Zowel in het Amfitheater als in de koepel bij de Kop van Zuid kon vanuit een luie ligstoel naar muziek worden geluisterd.

Ook traden twee trio’s op: Baragan trakteerde op zomerse folk, Bettie Jackhammer op dromerige pop.

Het Bomvrije Gebouw was gereserveerd voor Mees, bekend om haar bijzondere mix van liedjes en sketches.’t Nest was evenals voorgaande festivaleditie het podium voor voordracht en dit keer treden dichters Hannah Rood en Hugo de Haas van Dorsser voor het voetlicht.

Er was genoeg te doen en het massale publiek dat gekomen was kwam tijd te kort om dit alles te gaan beluisteren. Zij genoten onder een waterig zonnetje.

Meer berichten