Lichtplan overleg corsoclub Buren met Steven Ram (tweede van links) en Richard Visser (rechts voor).
Lichtplan overleg corsoclub Buren met Steven Ram (tweede van links) en Richard Visser (rechts voor). (Foto: )

Zilveren MacBright gaat voor goud met Buren

De bouw van de wagen van corsoclub Buren draait op volle toeren. En dat is niet alleen figuurlijk, want De Tijdrovers kent heel wat raderen.

Buren - De ontwerpers Jochem Schoots en Dennis Voorendt, recordwinnaar in de bijna 60-jarige corso-historie, willen hun 25e (!) wagen luister bijzetten door ook 's avonds te schitteren. Daarbij hebben ze de hulp ingeroepen van experts. Zo sponsort MacBright uit Tiel de wagen en ook Steven Ram, lichttechnicus van schouwburg Agnietenhof denkt mee.

Richard Visser van MacBright, een bedrijf gespecialiseerd in ontwikkelen van verlichtingsarmaturen en een belangrijke speler op de nationale en Europese markt: ''We zijn een bedrijf uit Tiel en dragen onze grote evenementen Appelpop en Fruitcorso een warm hart toe. Jochem kwam met een vraag en omdat ik hem al lang ken leek het ons wel leuk om Buren te sponsoren. En om advies te geven, het is per slot van rekening onze business. En het is ook wel mooi om samen te werken met een meervoudig winnaar.'' Daarbij doelend op de vele overwinningen, die Buren de afgelopen decennia gehaald heeft. Saillant detail: ook MacBright beleeft een zilveren jubileum. ''We bestaan 25 jaar, een mooie mijlpaal.'' Met wellicht een gouden randje op 21 september bij het het avondcorso.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden