Heske Groenendaal, directeur van Metaglas te Tiel, staat dit jaar voor de vijfde keer op de lijst.
Heske Groenendaal, directeur van Metaglas te Tiel, staat dit jaar voor de vijfde keer op de lijst. (Foto: Metaglas)

Heske Groenendaal weer in TheNextWomen100

Onder het motto You cannot become what you cannot see heeft TheNextWomen onlangs de lijst met honderd meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland uitgebracht. Heske Groenendaal, directeur van Metaglas te Tiel, staat dit jaar voor de vijfde keer op de lijst.

Tiel - De meest succesvolle Nederlandse vrouwelijke ondernemers zijn geselecteerd aan de hand van verschillende selectiecriteria waarbij gekeken is naar: totale omzet van de onderneming over 2018; grootte van het personeelsbestand; functie als rolmodel en visie voor de toekomst.

Slechts zes procent van de ondernemers in Nederland heeft jaarlijks een omzet van meer dan 1 miljoen euro.

De vrouwen in TheNextWomen100 gaan veel verder dan dat. Met een minimale omzet van 2 miljoen euro in het boekjaar 2018, waarbij 33 procent zelfs meer dan 10 miljoen euro omzet heeft gerealiseerd, zijn zij boegbeelden in het Nederlandse bedrijfsleven.
Heske haar nominatie komt ongetwijfeld door haar ondernemerschap bij Metaglas, producent van innovatieve en transparante gevelelementen, die ze weet te koppelen aan maatschappelijke thema’s.

Haar maatschappelijke betrokkenheid uit zich in het bijzonder in het (technische) onderwijs, ontwikkeling van ondernemers, leerlingen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Daarnaast is Heske Groenendaal onder andere commissaris bij Rabobank West Betuwe, lid Raad van Toezicht ROC RIVOR en ambassadeur Petje Af Tiel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten