Velen genoten zondag van de pianowandeling door Culemborg. OP 20 lokaties werd afwisselend gespeeld.
Velen genoten zondag van de pianowandeling door Culemborg. OP 20 lokaties werd afwisselend gespeeld. (Foto: Theo van Dam)

Mede door fraaie weer geslaagd lustrumpianowandeling

In de Grote of Barbarakerk vond de opening plaats van de pianowandeling door enkele gast-pianospelers. Hierna ging de pianowandeling pas echt beginnen. Op tal van locaties in de binnenstad was het een komen en gaan van bezoekers die graag een concert wilden bijwonen.

Culemborg - Wethouder Joost Reus liet zijn kunnen zien met oud-raadslid Claire Vaessen. In de Oud-Katholieke Kerk traden twee Chinese zusters op en bij boekhandel Tomey was er zang en pianospel. En wie graag zelf piano wilde spelen in de buitenlucht kon voor het stadhuis zijn talenten laten zien. Dit was maar een greep van de vele concerten die op twintig locaties plaatsvonden. Het slotakkoord van deze lustrum pianowandeling was weer in de Grote of Barbarakerk met leerlingen van het conservatorium. Organisatrice Ellen Verhagen kan trots zijn op haar evenement want het werd drukker bezocht dan andere jaren, dus gaat de organisatie op voor het volgende lustrum, dat een mijlpaal zal zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten