Onder toeziend oog van de voorzitter van CMHC opent wethouder Buwalda de watervelden van de hockeyvereniging in Culemborg
Onder toeziend oog van de voorzitter van CMHC opent wethouder Buwalda de watervelden van de hockeyvereniging in Culemborg (Foto: Theo van Dam)

CMHC heeft twee nieuwe watervelden

CULEMBORG – Het was zaterdag feest bij hockeyvereniging CMHC. Zij konden vanaf die dag de twee nieuwe watervelden in gebruik nemen.

Tot diep in de nacht van vrijdag was aannemer Van Wijlen nog bezig om alles klaar te krijgen, vertelde een trotse voorzitter Roeland Geertzen. Nu hebben we twee nieuwe velden, dank zij de medewerking van Focus ’07 die haar twee kunstgrasvelden een jaartje liet opschuiven. Zij krijgen volgend jaar hun velden. Voordat wethouder Simon Buwalda het veld in gebruik kon nemen, werden eerst de harde werkers voor deze velden in de bloemetjes gezet met een dankwoord. Ook wethouder Buwalda toonde zich een trots man, want niet alleen de leden van CMHC kunnen de velden bespelen, maar ook de scholen kunnen gebruik gaan maken van deze velden. Na een toast ging het gezelschap naar het veld. Wethouder Buwalda werd vergezeld van spelers van het G1- en G2-team.

Op het veld mocht de wethouder een strafbal nemen richting de keeper van heren 1 Diederick Geertzen. Na eerst geoefend te hebben, nam hij de strafbak feilloos en plaatste hem in de hoek. Daarna mochten de spelers van de G-teams hun strafballen nemen. Daarmee waren de twee velden officieel in gebruik van CMHC.

Meer berichten