Tiel '72 herpakt zich tegen Regio '72


Ontlading bij Tiel '72 na belangrijke winst
Ontlading bij Tiel '72 na belangrijke winst (Foto: Tiel '72)

Tiel '72 herpakt zich tegen Regio '72

De doelstelling van Tiel '72 in de wedstrijd tegen concurrent Regio '72 was duidelijk: de punten moesten in Tiel blijven. Met kwalitatief goede schoten zou dit de ploeg van trainer Mathijs Ramaker zeker lukken.

Tiel - Het tweede gaf in de wedstrijd voorafgaand aan het eerste het goede voorbeeld, door in een sterke wedstrijd het tweede van Regio ’72 met 19-11 te verslaan. Daarna was het vlaggenschip van Tiel '72 aan de beurt om zich te bewijzen. Na een 0-2 achterstand was het Damian Vos die de score voor de thuisploeg opende. Tiel bleef echter tegen een achterstand van minimaal een doelpunt aankijken tijdens de eerste helft.

Door schoten van Silvia de Haas en Damian beloofde de tweede helft een spannende strijd te worden, tussen twee ploegen die om en om de voorspong pakten. Het belang van de wedstrijd was de hele wedstrijd voelbaar. Toen Sierd Hettema met nog enkele minuten speeltijd het verschil naar twee doelpunten wist te brengen, was er een en al ontlading bij de Tielse ploeg. Eindstand 17 – 15.

Door de winst kijkt Tiel met nieuw vertrouwen naar de volgende wedstrijd. De selectie neemt het dan op tegen Exakwa.

Doelpuntenmakers: Sierd Hettema (4), Damian Vos (4), Silvia de Haas (3), Pascal van der Lans (3), Kalijn Boneschansker (2) en Mariska Kocken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden