Tiel '72 juicht voor een doelpunt
Tiel '72 juicht voor een doelpunt (Foto: Tiel'72)

Stabieler Tiel'72 houdt de punten in Tiel

Voor de selectie van Tiel’72 stond een wedstrijd tegen Exakwa op het programma, de ploeg uit Lelystad. Voor Tiel’72 2 werd het een wedstrijd waarin ze achter de feiten bleven aanlopen. Uiteindelijk werd er dan ook met 15-22 verloren.

Tiel - Gelukkig zorgde het vlaggenschip voor een ander beeld. De thuisploeg kwam nooit op een achterstand en bij een 4-4 gelijke stand, wist de ploeg van trainer Mathijs Ramaker door te drukken. De goede lijn van vorige week werd doorgetrokken. Er werden goede aanvallen neergezet, waarin de meesten ook eindelijk weer de korf wisten te vinden. Bij rust stond er al een comfortabele voorsprong op het scorebord: 12-6.

In de tweede helft kon Tiel niet meer doordrukken, maar het wist wel de wedstrijd te consolideren. Met een eindstand van 19-13 haalt Tiel’72 erg belangrijke punten voor de competitie, die bijna halverwege is. Volgende week treft het Sparta in Nijkerk. Voor Tiel een nog onbekende ploeg.

Doelpuntenmakers: Sierd Hettema (5), Jennifer van den Eshof (4), Silvia de Haas (4), Pascal van der Lans (2), Damian Vos (2) en Thomas van der Wal (2).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden