Feest voor het oog
Feest voor het oog (Foto: Pearle Opticiens)

Feest bij Pearle Opticiens Tiel 'Feest voor het oog'

Pearle Opticiens is al 60 jaar dé oogexpert en dat wordt de komende weken door heel het land groots gevierd. Pearle Opticiens Tiel heeft daarom de ogen van het publiek in Tiel op zaterdag 9 november jl. extra in de watten gelegd: bij Markt 6 vond op die dag een groot “Feest voor het oog” plaats met onder andere oogmassages, ‘glazenwassers’, oogappeltjes en gezonde wortelsapjes. Ook werd de brillenkennis van de bezoeker getest met de prijsvraag: ‘Van wie is deze bril?’.

Tiel - Mevrouw van Baaren heeft een gratis bril gewonnen! Echter, niemand ging met lege handen naar huis. In ruil voor de V-EYE-P coupon kreeg de bezoeker een goodiebag mee vol cadeautjes, zoals een brilsnoepzakje, brilspray en brillendoekjes.

De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle Opticiens Tiel ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden.

Heeft u geen tijd gehad om naar het “Feest voor het oog” te komen? Met de online oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of uw ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij uw Pearle opticien in Tiel.

Pearle Opticiens Beste Winkelketen van Nederland

Nog meer feest, want op donderdagavond 31 oktober won Pearle Opticiens de eretitel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ 2019-2020. Op 17 september won Pearle al de categorieprijzen Beste Winkelketen optiek en Beste webshop optiek.

Het filmpje van het ‘Feest voor het oog’ is te bekijken op het YouTube kanaal van Pearle:
https://www.youtube.com/watch?v=ODWTt1Q64Ik

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden