Overhandiging van de cheque
Overhandiging van de cheque (Foto: Ger van Keulen)

De Boekenlegger Tiel speelt Sinterklaas

De Boekenlegger in Tiel, tweedehands boekwinkel voor het goede doel, is aangestoken door het Sinterklaas-virus. Dinsdag 19 november kon Upendo Daima, een project voor straatkinderen in Tanzania, weer worden verblijd met een cheque van 6000 euro. In juni van dit jaar schonken de vrijwilligers van De Boekenlegger al 10.000 euro aan dit project.

Tiel - Ook Tielse hulpsinterklazen wacht dezer dagen in de winkel aan de Vleesstraat een plezierige verrassing. Van vrijdag 29 november t/m zaterdag 7 december krijgen kopers in de winkel elk tweede boek cadeau ! Aan deze actie doet ook dépendance de Boekenschuur in Zennewijnen mee (Hermoessestraat 7).

De Boekenlegger drijft helemaal op vrijwilligers. De boeken, vaak bijna nieuw, komen van gulle gevers. In de winkel is het verleidelijk neuzen tussen duizenden romans, thrillers, boeken over kunst, geschiedenis, natuur en reizen, kinderboeken, en zo meer.

De webwinkel (www.boekenleggertiel.nl) biedt daarnaast een keur aan bijzondere of zeldzame en daarom vaak iets duurdere boeken. Elk boek dat bij De Boekenlegger wordt gekocht, is tegelijk een cadeautje voor de kinderen van Upendo Daima.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden