'De Betuwe' FlipPas prijzenpartner voor december


We zijn in gesprek met Margriet en Michel van Heesch, het bekende horeca-echtpaar. (foto: Janet Kooren)
We zijn in gesprek met Margriet en Michel van Heesch, het bekende horeca-echtpaar. (foto: Janet Kooren) (Foto: )

'De Betuwe' FlipPas prijzenpartner voor december

In december zijn Restaurant De Betuwe (bij de wat oudere Tielenaren ook bekend als 'Het Wegrestaurant') aan de Hoog Kellenseweg en Grand café Hart van de Betuwe, dat midden in Tiel is gevestigd aan de Markt, FlipPas-prijzenpartner. Dezelfde maandprijs is al eerder weggegeven en is nog steeds onverminderd populair.

Tiel - We zijn in gesprek met Margriet en Michel van Heesch, het bekende horeca-echtpaar dat al sinds jaar en dag de scepter zwaait over de twee horecagelegenheden. "We hebben sinds vandaag een nieuwe menukaart, en dat is te merken ook!" lacht Margriet. "Nieuw op de kaart zijn onder andere de uitsmijter rosbief en de Indische bol, een klassieker. Van die uitsmijter zijn er vandaag al flink wat verkocht."

Hoe gezellig het ook altijd is bij het echtpaar Van Heesch, we zitten natuurlijk niet voor niets bij ze aan tafel. De Betuwe en Hart van de Betuwe zijn in december namelijk FlipPas-prijzenpartner. Dat waren ze al eerder, en dat is goed bevallen. "We dragen de FlipPas een warm hart toe, zo veel mag duidelijk zijn" zegt Michel. "Van en voor Tiel, dat is belangrijk." Margriet vult aan: "Ik vind het leuk om ook andere ondernemers in de binnenstad warm te maken voor de FlipPas, en dat werpt zijn vruchten af."

Maar dan de prijs: wat gaat het worden in december? Het echtpaar Van Heesch heeft hier en daar eens wat navraag gedaan en toen bleek dat de 600 euro tegoed, die ze eerder als maandprijs cadeau deden, erg populair was. Margriet: "Zeshonderd euro, vrij te besteden bij onze beide zaken. Mensen mogen daarvan eten en drinken in de restaurants of op het terras. Maar ze mogen bijvoorbeeld ook een deel van het tegoed besteden aan kaarten voor een van de evenementen die we organiseren." Meer informatie over die evenementen is te vinden op www.debetuwe.nl/agenda

Om de FlipPas nog meer te promoten doet De Betuwe nog meer duiten in het zakje en geven ze nog een extra feestelijke decemberprijs weg: twee kaarten voor het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel op een datum naar keuze.

Meer info: robenemiel.nl/liveshows/magic-cabaret-theater-diner.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden