Joker is op vrijdag 17 januari te zien in Filmtheater Agnietenhof
Joker is op vrijdag 17 januari te zien in Filmtheater Agnietenhof (Foto: Niko Tavernise)

Grote stijging bezoekers Filmtheater Agnietenhof in 2019

TIEL – Filmtheater Agnietenhof heeft een goed filmjaar achter de rug. In 2019 mocht het filmtheater bijna 10.000 bezoekers ontvangen, een stijging van 15%. Al tien jaar op rij stijgt het aantal mensen dat geniet van de films, maar de toename was niet eerder zo groot.

Toptitels van 2019
Vijf titels trokken met name veel publiek; Bohemian Rhapsody, Green Book, A Star is Born, Downton Abbey en Mi Vida. Een paar films kwamen meerdere keren terug vanwege de grote belangstelling. Ook de toevoeging van de maandelijkse filmavond op vrijdag wordt gewaardeerd.

Wat komt in 2020
In 2020 staat er uiteraard weer elke dinsdag- en woensdagavond een film op het programma en daarnaast blijven ook de maandelijkse filmactiviteiten zoals de filmochtend op dinsdag, de ontbijtfilm op zondag, boekverfilming op donderdag en de vrijdagavondfilm op het programma staan. In het nieuwe jaar blijft het filmtheater het publiek verrassen met bijzondere filmactiviteiten waaronder documentaire specials en kunstfilms.

In januari zijn een paar winnaars en potentiële Oscar-genomineerden op het witte doek te zien: René Zellweger in Judy, Joaquin Phoenix in Joker, The Irishman en nog een keer Downton Abbey. Bekijk het hele programma van januari/februari op www.agnietenhof.nl. Half februari is het filmprogramma voor maart/april bekend.

Film & Eten
Combineer een film met lekker eten! Het Theaterrestaurant van de Agnietenhof serveert elke dinsdag- en woensdagavond een speciale Filmhap. Een wisselende maaltijd voor € 10,- maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Daarnaast kunnen bezoekers voorafgaand aan de ontbijtfilm op zondag, de naam zegt het al, genieten van een heerlijk ontbijt.

Meer info & tickets
Het volledige filmprogramma is te vinden op www.agnietenhof.nl/filmtheater. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 en aan de kassa van de Agnietenhof (ma t/m vr 12-16 uur, za 14-16 uur en vanaf een half uur voor aanvang film). Buiten openingstijden zijn kaarten ook verkrijgbaar in Zinder (Rechtbankstraat 1, alleen PIN).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden