Band The Upgrade van links naar rechts uit John Valentine (gitaar), Gerard van Hooft (bas), René Pool (zang en sax) Frank Riesenbeck (drums) en Harry Cobussen (keyboards).
Band The Upgrade van links naar rechts uit John Valentine (gitaar), Gerard van Hooft (bas), René Pool (zang en sax) Frank Riesenbeck (drums) en Harry Cobussen (keyboards). (Foto: Geert Veldikvheuckelum)

The Upgrade Band Live in Maurik

De bandnaam The Upgrade is ontstaan in samenwerking met Johan Slager (ex KaYaK), Rob Orlemans (Past Midnight) en Thomas Kroon (ex Diesel). In mei 2019 zijn wij de band gaan formeren en hebben wij inmiddels een repertoire van meer dan 30 songs. Hans van Hemert heeft in samenwerking met ons een nummer geschreven, Wish I Were Young en is de kanshebber op ons eerste single.

Deze kersverse Betuwsche band (The Upgrade) bestaat uit John Valentine (gitaar), Gerard van Hooft (bas), René Pool (zang en sax) Frank Riesenbeck (drums) en Harry Cobussen (keyboards). De band speelt alleen uit eigen materiaal (Rock & Soul) en verrassend zal zijn alsof het is dat je de songs eerder gehoord kan hebben en toch echt origineel zijn.

Op zaterdag 1 februari, 20:00 uur speelt de band in Café Buitenweg, Buitenweg 3 in Maurik. De gasten krijgen bij aankomst een voucher om gratis een voor hun favoriet nummer (MP3) van het in mei uit te brengen album na het optreden te downloaden. Toegang is geheel gratis!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden