Trouwen op een prachtig Kasteel
Trouwen op een prachtig Kasteel

Kasteel Wijenburg opent haar deuren

De Open Toptrouwlocatie Route vindt zaterdag 1 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur plaats in meer dan 250 locaties, verspreid over heel Nederland. Kasteel Wijenburg opent ook op deze dag de deuren voor iedereen met trouwplannen. Geheel vrijblijvend kan het kasteel bewonderd worden.

Het Betuwse Kasteel Wijenburg is altijd een druk bezochte locatie op deze dag. ”Wij bieden als één van de weinige locaties onze zalen zo aan alsof het lijkt dat er elk moment getrouwd kan worden! Zo krijgen geïnteresseerde stellen een prachtig kijkje in hun eigen huwelijksdag op het kasteel!” aldus Algemeen Manager Johan Huisman.

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. De editie van de Route van februari gaat weer veel belangstelling krijgen van de aanstaande bruidsparen.

Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/kasteel-wijenburg/. Wie zich registreert, maakt kans om hun huwelijksdag terug te winnen!

Meer berichten