KoffieBreak bij Toon Hermans Huis

Tiel - Van 4 tot en met 11 februari organiseert Toon Hermans Huis Tiel (THHT) voor de derde keer haar koffieochtend onder de naam KoffieBreak. Tijdens deze week, die wordt gehouden om de met name THHT en de activiteiten van THHT onder de aandacht te brengen, wordt geld ingezameld voor het werk van Toon Hermans Huis Tiel. Koffiedrinken voor het goede doel. Een mooi en gezellig initiatief.

Samen koffie drinken
Iedereen kan een koffieBreak organiseren: collega's, vrienden, vriendinnen, klanten, gasten, buren, de kaartclub, sportvrienden, etc. Wie mee doet ondersteunt het prachtige en zeer nodige werk van THHT. De startdag van de KoffieBreak is op 4 februari, tevens Wereldkankerdag. Een extra motivatie om nog snel zo'n KoffieBreak bij jou aan huis of werk te organiseren of misschien bij je sportclub als die meedoet of ergens in de stad. Ook in Toon Hermans Huis Tiel ben je welkom.

Koffiekits
Net zoals verleden jaar heeft Toon's Koffieochtend Tiel (TKT) koffiekits samengesteld. Dit jaar kan je kiezen uit een Gratis kit waar de informatie over THHT en de collectebus in zit of een Speciale kit waar ook nog diverse lekkernijen in zitten. Voor de laatste doneer je 100,- ex btw en kan je voor naamsvermelding kiezen. 
Bestellen kan via de website https://www.thht.nl/koffiebreak/. De volledige opbrengst van de verkoop van de koffiekits en de donaties die in de collectebus worden gestopt gaat naar THHT.

Ook dit jaar hopen wij dat deze activiteit aandacht kan krijgen in de pers.

Vriendelijke groet,

Ellen Hoenderop

Cornelie Bierens de Haan

Gebouw de 'Bron'

Lingedijk 58

4002 XL Tiel

0344- 606459

info@thht.nl

Gebouw de 'Bron'

Lingedijk 58

4002 XL Tiel

0344- 606459

info@thht.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden