Hoe kijk ik naar de groep?

Kapel-Avezaath - We hebben allemaal wel eens te maken met een speech die je moet houden, een pitch die je geeft of misschien geef je regelmatig presentaties of workshops?

Dan wil je natuurlijk dat je zo relaxed en overtuigend overkomt en je publiek meeneemt in je verhaal en dat het verhaal goed overkomt. ‘Hoe moet ik gaan staan’, ‘wel/niet een powerpoint-presentatie erbij’, ‘hoe kijk ik naar de groep’, ‘wat als 1 persoon uit de groep me steeds strak blijft aankijken’, ‘wat als ik de draad van mijn verhaal even kwijt ben’, wat als ………., wat als ……….., wat als………..

Richard Kaart weet wel raad met dit soort belemmerende gedachten. Niet alleen is hij een bevlogen NLP Master practitioner en mindsetmanager, hij helpt mensen ook het beste uit henzelf te halen. Als ervaren spreker, zowel voor kleine als grote groepen, weet Richard als geen ander dat het geven van een goede presentatie nog niet zo makkelijk is.

Met zijn tips gaat het presenteren je voortaan een stuk makkelijker af! Kom dus op 18 februari naar de Ribizz Netwerkavond in Kapel-Avezaath. We garanderen een gezellige avond en waardevolle tips!

Meer informatie vind je op de site van Ribizz: https://lnkd.in/emWgYz5

Nog geen lid? Geen probleem, kom vrijblijvend kennismaken. Meld je aan via de site.

Meer berichten