Foto: Marcel van der Ham
Foto: Marcel van der Ham (Foto: NVT)

Ondernemen met positieve impact in Rivierenland

Regio - Regionaal Werkbedrijf Rivierenland organiseert, in samenwerking met de Business School Nederland en Rabobank West Betuwe: Regionale Leergang Ondernemen met Impact.

Veronique Stevens, RWPOA: “We merkten bij RWPOA dat er veel ondernemers in de regio zijn die een grotere positieve impact op hun omgeving willen maken, bijvoorbeeld op sociaal of circulair gebied. Wij juichen dit uiteraard toe! Hoe meer sociale ondernemers in de regio, hoe meer banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar we zien ook dat veel ondernemers niet goed weten hoe ze dit kunnen aanpakken. We dachten aan een leergang, maar hadden partners nodig om dit te kunnen realiseren.”

Henk Bolt, Rabobank West Betuwe: “Wij ondersteunen dit initiatief, het bevorderen van sociaal en circulair ondernemerschap is namelijk een belangrijke maatschappelijke ambitie van de bank. De ledenraad van de bank maakte daarom een bijdrage beschikbaar uit het coöperatief stimuleringsfonds van de bank.”

Marcel van der Ham, Dean Business School Nederland: “Wij waren direct enthousiast over dit initiatief. Wanneer wij kunnen bijdragen aan meer bedrijven zoals De Fruitmotor in de regio, dan doen wij dat graag.”

Rivierenland, Henk Bolt; Rabobank West Betuwe.
Start: Dinsdag 17 maart 2020 (aanmelden voor 1 maart)
Interesse: info@bsn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden