Struintocht in Munnikenland

Poederoijen.- Staatsbosbeheer organiseert woensdag 26 februari een leuke en leerzame struintocht voor kinderen in de uiterwaarden rond Slot Loevestein.

De afgelopen 2 weken is het hoogwater geweest in het Munnikenland. Het gebied is speciaal ingericht als overstromingsgebied en heeft goed zijn werk gedaan. Benieuwd naar hoe hoogwater invloed heeft op de natuur? En opzoek naar een vakantie activiteit? Kom mee struinen met de gidsen van Staatsbosbeheer.

Informatie

De struintocht begint om 13.00 uur en duurt 2 uur. De kosten zijn €3, voor kinderen en €5, voor volwassenen. Betalen doe je aan de kassa van slot Loevestein. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet zeker de laarzen niet! Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren! Door hoogwater en begaanbaarheid van het gebied kan het zijn dat een deel van de route over verharde paden loopt. Het terrein is niet geschikt voor kinderwagens.

Let op!

De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de gids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houdt daar rekening mee. Adres van Slot Loevestein is; Loevestein 1 Poederoijen.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Silvia Blom, Boswachter Staatsbosbeheer, s.blom@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/kinderstruintochtmunnikenland

(Aangeleverd door: Silvia Blom)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden